Free Joomla Templates by iPage Hosting

4.5.2019. ušteda prilikom kupnje Mikrotik uređaja

Nova pogodnost za članove kojima se zbog više sile pokvari Mikrotik 5 GHz uređaj sa kojim se spajaju na wifi mrežu udruge. Ukoliko se opet želi spojiti na wifi mrežu udruge, tada si član mora kupiti novi Mikrotik 5 GHz uređaj.

KI-Portal će tome članu izaći u susret na sljedeći način:
A) Ako član kupi ldf 5, sxt 5, disc lite5 ili lhg 5 uređaj, sljedećih 11 mjeseci će mu se članarina spustiti na 1 kn mjesečno.
B) Ako član kupi lhg xl 5, qrt 5, dynadish 5 ili Mikrotik uređaj skuplji od 590 kn, sljedećih 15 mjeseci će mu se članarina spustiti na 1 kn mjesečno.

Ova pogodnost je na snazi od 4.5.2019. godine.

Kao što primjećujete, ušteda je za člana ogromna! Da, platit će novi uređaj, ali će zato članarinu plaćati samo 1 kn mjesečno i time praktički neće ni osjetiti trošak kupnje novog uređaja.

S tim da će se navedena pogodnost (ušteda) izračunavati po fer principu.
Pojašnjenje:

Ako član kupi 5 GHz uređaj čija cijena je u tome trenu manja od iznosa uštede, tada se ušteda smanjuje za 1 ili za više mjeseci. Ušteda ne smije biti veća od cijene novog uređaja.

Na primjer, članu se pokvari lhg 5 uređaj, pa si on kupi novi lhg 5 za 400 kn (s uračunatom dostavom u taj iznos, ako je tako nabavljao).

Za lhg 5 se ušteda izračunava prema A) stavci.

11 x 39 = 429 kn -> Iznos članarine koji član inače plati za 11 mjeseci.
                11 kn -> Iznos članarine koji član plati kada mu se pokvari uređaj.

429 kn - 11 kn = 418 kn -> Konačan iznos uštede.

418 kn je više od iznosa koji je platio za lhg 5. Stoga neće dobiti 11 mjeseci po 1 kn mjesečno, već 10 mjeseci.

OBAVEZNO prvo kontaktirajte administratore i NE KUPUJTE ništa na svoju ruku, inače gubite pravo na ovu pogodnost! Administratori će prvo sve provjeriti i preporučiti Vam odgovarajući uređaj. Jer, tehnologija brzo napreduje. Model uređaja koji ste do sada koristili možda više nije optimalno rješenje za Vas.

Također ćete nam predati stari neispravan uređaj.

Podsjećamo Vas da ste odgovorni za opremu koju koristite za spajanje na mrežu udruge. Isključite opremu iz struje kada jače grmi. Ukoliko utvrdimo da se je uređaj pokvario zbog Vašeg nemara, isto gubite pravo na ovu pogodnost.

Razne pogodnosti nije moguće međusobno zbrajati. Smije biti samo jedna.

Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.